mikolaj93, no brakuje brakuje ops: Przyznaję się bez bicia, nie bywałem jeszcze na spotach, choć bardzo bym chciał, niestety obecnie to mocno utrudnione... Ale promować klub zamierzam jak najbardziej, niedługo zagości chromowane OCP na klapie :szeroki_usmiech
Jeśli byś chciał nalepkę to polecam kolegę mamaj12 (brałem u niego nalepki i wszystko było git). Ja mam nalepkę, moim zdaniem wygląda lepiej i żaden debil w przykrótkich dresach nie zerwie loga. (Ale to tylko moje zdanie)
tu masz link do tematu: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24964
Od pewnego czasu czuję wyraźnie zapach spalin we wnętrzu. Problem występuje tylko na postoju i przy rozgraznym silniku. Na zimnym silniku nic nie czuć. Włączenie klimatyzacji też eliminuje przedostawanie się spalin do wnętrza. Miał ktoś może podobny przypadek? ASO (Auto-Wimar, Modlińska, Warszawa) bezradnie rozłożyła ręce.
mozliwe ze masz gdzies nieszczelny uklad wydechowy oczywiscie po rozgrzaniu sie rozszczelnia i spaliny gdzies w poblizu maja dostep do kabiny wejdz pod auto a powinno byc widac gdzie gazy opuszczaja uklad
Komentarz